Аватари БГ | Безплатна размяна на банери | Топ сайтовете на България | Сайт каталог - директория, реклама и seo

Рожденици

Днес Рожден ден имат:
RedLord93(25)

Търсачка

Вход

Регистрация

Категории

Saturday 26.05.2018 Час: 03:06:59
Вицове [139]
Забавни текстове [49]
Поздрави [10]

Седмични анкети

Какво искате да се качва повече в сайта?
Total of answers: 18

Коментирай анкетата

На линия

Общо на линия 1
Гости: 1
Потребители: 0

Приятели и статистика

 • Метъл магазин - Гарвана
 • Facebook мания
 • Мой Дом
 • Превод на статии от руски език
 • Топ сайтов ucozon.ru

  Реклама

  Реклама

  Когато жената каже

  Главна » Вицове » Забавни текстове » Когато жената каже

  23:56:15
  "Добре" - Жената използва тази дума в края на всеки спор, когато вярва, че тя е правата, но иска да му затвори устата. Мъжът никога не бива да използва "добре", за да опише нейния външен вид. Това може да доведе до спор, в който тя казва "добре"!
  "Пет минути" - Това е около половин час. То е еквивалентът на петте минути, за които мъжът твърди, че остават до края на мача, след което той ще изхвърли боклука.
  "Нищо" - Това означава "нещо". "Нищо" обикновено се използва, за да се опише чувството, което изпитва жената, когато ѝ се ще да удуши мъжа. "Нищо" често бележи началото на спор, който ще продължи "пет минути" и ще завърши с думата "добре".
  "Давай" /с вдигнати вежди/ - Предизвикателството, което ще доведе до разстройване на жената за "нищо" и ще свърши с думата "добре".
  "Давай" /без вдигнати вежди/ - Това означава "отказвам се" или "прави каквото искаш, не ме интересува". Обикновено получавате "Давай" /с вдигнати вежди/ няколко минути по-късно, следвано от "нищо" и "добре"; тя ще Ви проговори след "пет минути", когато се поохлади.
  Силна въздишка - Това означава, че Ви смята за идиот и се чуди защо си губи времето да стои и да спори с Вас за "нищо".
  "О-о?" - Като начало на изречението "О-о" обикновено означава, че са Ви хванали в лъжа. Например: "О-о? Вече разбрах от брат ти какво сте правили снощи" или "О-о? От мен вероятно се очаква да повярвам на това, така ли?" Тя ще Ви каже, че е "добре" докато изхвърля дрехите Ви през прозореца, но не се опитвайте да я лъжете повече, за да се откачите, иначе ще получите едно "Давай" /с вдигнати вежди/.
  "Всичко е наред" - Това означава, че тя иска да размишлява дълго и задълбочено, преди да си върне за това, което сте направили. "Всичко е наред" често се използва в комбинация с "Добре" и съчетано с "Давай" /с вдигнати вежди/. В някакъв момент от близкото бъдеще, след като тя е изпипала замисъла и плановете си, ще си имате големи неприятности.
  "Да, моля" - Това не е изявление, а предложение да говорите. Жената Ви дава възможност да съобщите причината или извинението за това, което сте извършили. Ако не ѝ кажете истината, ще получите накрая едно "Всичко е наред".
  "Наистина?" - Тя не поставя под въпрос валидността на думите Ви, а просто Ви намеква, че не вярва в казаното. Предлагате да ѝ обясните и получавате "Да, моля". Колкото повече извинения ѝ давате, толкова по-силни и саркастични стават нейните "Наистина?", подсилени с доста "О-о?", "вдигнати вежди" и в завършек "дълбока въздишка".
  "Какво каза?" - Тя е чула какво сте казали. Просто Ви дава възможност да промените думите си.
  "Много благодаря" - Тя казва това, когато е наистина много вкисната. То означава, че сте я обидили по доста груб начин и ще бъде последвано от "дълбока въздишка". Не се питайте какво не е наред след "дълбока въздишка", тъй като тя ще Ви отговори "Нищо". Следващият път, когато ще се съгласи на интимен контакт с Вас, ще бъде "никога".  Категория: Забавни текстове | Прегледа: 737 | Добавен от: Гарван | Етикети: изрази, жена, каже, добре, значение, фрази, думи, внимание | Добавено: 10.03.2013 | Оценка: 0.0/0


  Общо коментара: 0
  avatar

  Подобни Вицове