Аватари БГ | Безплатна размяна на банери | Топ сайтовете на България | Сайт каталог - директория, реклама и seo

Рожденици

Днес Рожден ден имат:
Няма рожденици днес

Търсачка

Вход

Регистрация

Категории

Friday 19.01.2018 Час: 10:14:06
Интересни статии [16]
Новини за сайта [4]

Седмични анкети

Коя категория от изображения ви е най-любима?
Total of answers: 4

Коментирай анкетата

На линия

Общо на линия 1
Гости: 1
Потребители: 0

Приятели и статистика

 • Метъл магазин - Гарвана
 • Facebook мания
 • Мой Дом
 • Превод на статии от руски език
 • Топ сайтов ucozon.ru

  Реклама

  Реклама

  15 мръсни женски фантазии, които да последвате в секса

  02:13:21
  Жените не са чак толкова потайни. Явно, когато са ги попитали от Men's Fitness за сексуалните им представи относно какво искат един мъж да направи за тях в леглото, те са си казали всичко. Вижте сега за какви женски сексуални фантазии става дума.

  Притиснете я до стената

  Харесва ми идеята да бъда вдигната и целувана, и докосвана, притисната до стената, преди да преместим партито на пода или на леглото. Или може да ме оправи докато съм на стената, поемайки пълен контрол върху мен. Възбуждам се само като си го помисля. Кристин, 26 г.

  Играта загрубява

  Наистина съм изненадана, че мъжете не са никак "груби" в леглото. А на мен ми харесва, когато мъжът заравя ръце в гъстата ми къдрава коса и я дърпа назад, особено когато прониква в мен отзад. След това ми харесва да сложи ръка на шията ми и да ме придърпа към себе си, толкова е възбуждащо. Джен, 28 г.

  Дръжте я като пленница

  Никога не са ме връзвали, а ми харесва идеята да се предам напълно на друг човек, доверявайки му се да прави каквото иска с тялото ми. Стефани, 25 г.

  Малко романтика

  Колкото и сантиментално да звучи, харесва ми идеята за листа от рози и запалени свещи наоколо. Толкова е романтично, а това ме възбужда. Амбър, 22 г.

  Съблечете я бавно

  Вместо всеки сам да се съблича, предпочитам мъжът да ме съблече бавно. Така усещам възбудата му да расте, може и да ми казва колко е възбуден, това е доста сексуално. Бека, 23 г.

  На обществено място

  Искам той да спре асансьора и да ме обладае там. Секси. Кат, 29 г.

  Игра на полицаи

  Всяко момиче си фантазира за мъж в униформа. Би ми харесало мъжът да се облече като полицай, да ме закопчае с белезници, да ме претърси и да бъде малко груб. Алиша, 31 г.

  Поглезете я

  Искам поне веднъж да направи всичко така че на мен да ми е хубаво - масаж, целувки навсякъде, да ме кара да се чувствам добре отново и отново, докато се изтощя, а после да се гушкаме и да заспим заедно. Следващата нощ ще му върна услугата. Линдзи, 27 г.

  Уредете тройка

  Това е най-голямата ми фантазия, която ме е страх да споделя с приятеля си. Иска ми се да има друга жена с нас в леглото. Искам да го гледам как се възбужда, докато аз съм с нея и обратното.  Лиса, 24 г.

  Давайте нареждания

  Харесва ми, когато мъжът ми казва точно какво иска, за да го задоволя. Не е нужно да е грубо, просто да направлява ръцете ми към местата, които иска да докосвам. Половината от моето удоволствие е да доставя удоволствие на него. Ерин, 29 г.

  Оближете я като чиния

  Иска ми се повече да се заиграваме с храна в леглото. Доста се старая да поддържам този плосък корем и ми харесва, когато той ближе сметана или мед от него. Аяна, 27 г.

  Дразнете я и я галете

  Иска ми се да бъда завързана за таблата на леглото напълно гола, докато той ме гали с перо по всяко чувствително място от тялото ми. Това леко докосване е абсолютно наелектризиращо. Фелиша, 22 г.

  Не спирайте да я целувате

  Никога не забравяйте важността на целувките... много дългите целувки. Мъжете пропускат значението на целувките за нас. Рейчъл, 24 г.

  Нападнете я

  Изненадайте ме! Почти всяка жена фантазира за мъж, който толкова силно я желае, че я взима, хвърля я някъде, разкъсва дрехите ѝ и я оправя. Ние искаме да ни искате толкова лудо, че да ни дадете да си го получим. Спонтанният страстен секс е толкова мъжествен. Кристъл, 30 г.

  Повече орален секс

  Повечето мъже нямат против да дадат орални ласки на жената, но в повечето случаи не изчакват достатъчно, за да ѝ доставят удоволствие. Мога да кажа, че повечето от нас искат да се отнасяте с тях там долу като с облизването на сладолед от фунийка, все едно се наслаждавате на всяка минута. Микаела, 25 г.


  Категория: Интересни статии | Прегледа: 272 | Добавен от: Гарван | Етикети: фантазии, Секса, женски, 15, мъже vs. жени, мръсни, които, сексуални желания, последвате | Оценка: 0.0/0


  Общо коментара: 0
  avatar

  Подобни изображения